Side 1197 i dagboken ikveld 4 juni 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke mobbe personer Du skal ikke mobbe Levi Jensen
Idag og ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud og Catrine th Paulsen mot alle sykdommer
Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren disippel og profet

Side 1197 i dagboken ikveld 4 juni 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke mobbe personer Du skal ikke mobbe Levi Jensen
Idag og ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud og Catrine th Paulsen mot alle sykdommer
Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren disippel og profet