Side 1198 i dagboken ikveld 6 juni 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du så meg på ski og du talte i tunger på Ski Personer i hele verden skal reise på pilgrim s tur til ski
Ski ligger en times kjøretur fra Oslo
Kristne kontakt mange Kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet I folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Journalister og redaktør skriv til meg ikveld om jeg kommet på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittratur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år

Side 1198 i dagboken ikveld 6 juni 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du så meg på ski og du talte i tunger på Ski Personer i hele verden skal reise på pilgrim s tur til ski
Ski ligger en times kjøretur fra Oslo
Kristne kontakt mange Kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet I folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Journalister og redaktør skriv til meg ikveld om jeg kommet på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittratur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år