Side 1194 i dagboken idag 2 juni 2022 sier Trond Worren at 800 personer har blitt frelst på gata i Asker og i Hønefoss etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 165000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 214 personer har plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til at jeg er ufør Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal ikke mobbe personer Du skal ikke mobbe Levi Jensen
Lesere søk på nettet diktsamling Alexander Rybak og les journalist saken Mobbing i arbeids livet Der jeg intervjua tidligere arbeids minister Dag Terje Andersen Saken kommer på trykk i søkelyset i november 2022 Og saken om hva som hjelper mot angst kommer på trykk i søkelyset i november 2022 Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 3 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok Psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok Psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok Psyhsk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok Psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål sykehus Da jeg ble tvangsinnlagt så tvang pleierne meg opp i senga og de stakk en sprøyte i min bak uten å si hvorfor de ville tvangs medisinere meg Jeg var livredd Jeg ble utsatt for et overgrep i helse vesenet Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Det sykepleier claus fra Tyskland redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud mot alle sykdommer Lesere søk på nettet Trygve lønning helbredet av kreft Jeg intervjua Trygve lønning Saken stod på trykk i Norge idag Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Jeg helbredet Trygve lønning mot kreft Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo Du sov utenfor den katolske domkirka i Oslo
Idag står det på tigger plakaten Jeg sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo
Og på.den andre tigger plakaten står det Jeg sov utenfor den katolske dom kirke i Oslo I løpet av 3 timer leste 3 personer idag tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til personer på gata i Hønefoss I 3 timer Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg i 3 timer men jeg fikk ikke noe penger Idag gav jeg dette arket til Ringerikes blad På arket står det Leste på forsiden på Ringerikes blad 2 juni 2022 At Jørn Hoel inntar brasserie fengselet Som kjendiskokk i Hønefoss Jeg møtte Jørn Hoel på gata i Hønefoss Jeg sa til han at han må søke på nettet Trond Worren utgivelser dagbok Og Jørn Hoel vil lese mine dagbøker på nettet Trond Worren disippel og profet Idag hengte jeg dette arket opp på gata to steder i Hønefoss Idag la jeg Trond Worren s cv og diktsamling lykken på kirken s bymisjon café og på clint restaurant i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Mads Sæløen og Joar Tranøy Og Catrine th Paulsen og bjønnulv evenrud og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun Sæle og Øyvind Lien Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i Folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet I søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år

Side 1194 i dagboken idag 2 juni 2022 sier Trond Worren at 800 personer har blitt frelst på gata i Asker og i Hønefoss etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 165000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 214 personer har plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til at jeg er ufør Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal ikke mobbe personer Du skal ikke mobbe Levi Jensen
Lesere søk på nettet diktsamling Alexander Rybak og les journalist saken Mobbing i arbeids livet Der jeg intervjua tidligere arbeids minister Dag Terje Andersen Saken kommer på trykk i søkelyset i november 2022 Og saken om hva som hjelper mot angst kommer på trykk i søkelyset i november 2022 Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 3 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok Psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok Psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok Psyhsk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok Psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål sykehus Da jeg ble tvangsinnlagt så tvang pleierne meg opp i senga og de stakk en sprøyte i min bak uten å si hvorfor de ville tvangs medisinere meg Jeg var livredd Jeg ble utsatt for et overgrep i helse vesenet Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Det sykepleier claus fra Tyskland redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy og bjønnulv evenrud mot alle sykdommer Lesere søk på nettet Trygve lønning helbredet av kreft Jeg intervjua Trygve lønning Saken stod på trykk i Norge idag Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Jeg helbredet Trygve lønning mot kreft Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo Du sov utenfor den katolske domkirka i Oslo
Idag står det på tigger plakaten Jeg sov utenfor Aftenposten og vg bygget i Oslo
Og på.den andre tigger plakaten står det Jeg sov utenfor den katolske dom kirke i Oslo I løpet av 3 timer leste 3 personer idag tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til personer på gata i Hønefoss I 3 timer Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg i 3 timer men jeg fikk ikke noe penger Idag gav jeg dette arket til Ringerikes blad På arket står det Leste på forsiden på Ringerikes blad 2 juni 2022 At Jørn Hoel inntar brasserie fengselet Som kjendiskokk i Hønefoss Jeg møtte Jørn Hoel på gata i Hønefoss Jeg sa til han at han må søke på nettet Trond Worren utgivelser dagbok Og Jørn Hoel vil lese mine dagbøker på nettet Trond Worren disippel og profet Idag hengte jeg dette arket opp på gata to steder i Hønefoss Idag la jeg Trond Worren s cv og diktsamling lykken på kirken s bymisjon café og på clint restaurant i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Mads Sæløen og Joar Tranøy Og Catrine th Paulsen og bjønnulv evenrud og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun Sæle og Øyvind Lien Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i Folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet I søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år