Side 1191 i dagboken ikveld 31 mai 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke utføre vold mot politifolk og leger og sykepleiere og politikere
Jeg er nå på på trykk i folk er folk Diktet mitt kongen og tiggeren er på trykk i folk er folk Lesere søk på nettet Trond worren dikt kongen og tiggeren Og frem før diktet på fjernsyn og i radio Musikere lag musikk til diktet Kongen og tiggeren
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år

Side 1191 i dagboken ikveld 31 mai 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke utføre vold mot politifolk og leger og sykepleiere og politikere
Jeg er nå på på trykk i folk er folk Diktet mitt kongen og tiggeren er på trykk i folk er folk Lesere søk på nettet Trond worren dikt kongen og tiggeren Og frem før diktet på fjernsyn og i radio Musikere lag musikk til diktet Kongen og tiggeren
Bjønnulv evenrud det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i folk er folk i neste nummer
Dere i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur univeritets gata 22 til 24 i Oslo Jeg har solgt 10000 diktsamlinger på gata i Oslo i 10 år