Side 946 i dagboken inatt 23 november 2021 sier Trond Worren at det var like før jeg ble piken med svovel stikkene da jeg sov ute i 14 dager i desember 2016 og jeg frøs på hode Hender og føtter i oslo

Piken med svovel stikkene er en fortelling av hc Andersen
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommet på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk, helse
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger på Norli bokhandel Skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 946 i dagboken inatt 23 november 2021 sier Trond Worren at det var like før jeg ble piken med svovel stikkene da jeg sov ute i 14 dager i desember 2016 og jeg frøs på hode Hender og føtter i oslo

Piken med svovel stikkene er en fortelling av hc Andersen
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommet på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk, helse
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger på Norli bokhandel Skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 946 i dagboken inatt 23 november 2021 sier Trond Worren at det var like før jeg ble piken med svovel stikkene da jeg sov ute i 14 dager i desember 2016 og jeg frøs på hode Hender og føtter i oslo

Piken med svovel stikkene er en fortelling av hc Andersen
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommet på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk, helse
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger på Norli bokhandel Skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo