Side 945 i dagboken inatt 23 november 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Inatt talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Trond Worren sier at årets TV aksjon må gå til Rom folket At de får mat og hjem og klær og rent vann
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter dette innlegg på trykk i søkelyset i november 2022
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommer på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 945 i dagboken inatt 23 november 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Inatt talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Trond Worren sier at årets TV aksjon må gå til Rom folket At de får mat og hjem og klær og rent vann
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter dette innlegg på trykk i søkelyset i november 2022
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommer på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 945 i dagboken inatt 23 november 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Inatt talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Trond Worren sier at årets TV aksjon må gå til Rom folket At de får mat og hjem og klær og rent vann
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter dette innlegg på trykk i søkelyset i november 2022
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg om jeg kommer på trykk I misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo