Side 947 i dagboken idag 23 november 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag ble en 42 åring og en 36 åring frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
Idag møtte jeg to 14 åringer og en 17 åring som sa de hadde blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem I Asker og i Hønefoss har 655 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 155400 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 207 personer har Plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Som har ført til At jeg er Ufør Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov ute utenfor storsalen normisjonen ved SAS hotellet i Oslo
Idag står det på tigger plakaten Jeg sov utenfor storsalen normisjonen i Oslo Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I tre timer Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg og jeg fikk 200 kroner Av en 50 åring Idag gav jeg fuglene 3 boller Idag ringte jeg til Oslo nye teater de sa de delte ut til skuespillerne diktet mitt Når bombene har stilnet og diktet En forfrossen uteligger og diktet kongen og tiggeren som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso oslo nye teater hadde satt fram blomsten min jule stjerne og et hvitt lys De har fått fra meg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo Deler gratis ut mine bok 43 bud Og boken den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Idag la jeg arket om at jeg har vært uteligger i Oslo i desember 2016 i 14 dager Dette arket la jeg idag på kirkens bymisjon cafe Kristne skriv til meg Idag om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig Sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rusmisbrukeren som har trua meg To ganger og Mads Sæløen og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal Og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk dette innlegg i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo