Side 944 i dagboken ikveld 22 november 2021 sier Trond worren

Idag fikk jeg e post fra Mads Sæløen Hunsbedt veien 5 4480 Kvinesdal Han skrev til meg at minne pennen var tom når han fikk den Fra mailboxes pløens gata 4 0181 Oslo Aftenposten redaktører Finn ut hvorfor minne pennen var tom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidliger bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 944 i dagboken ikveld 22 november 2021 sier Trond worren

Idag fikk jeg e post fra Mads Sæløen Hunsbedt veien 5 4480 Kvinesdal Han skrev til meg at minne pennen var tom når han fikk den Fra mailboxes pløens gata 4 0181 Oslo Aftenposten redaktører Finn ut hvorfor minne pennen var tom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidliger bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 944 i dagboken ikveld 22 november 2021 sier Trond worren

Idag fikk jeg e post fra Mads Sæløen Hunsbedt veien 5 4480 Kvinesdal Han skrev til meg at minne pennen var tom når han fikk den Fra mailboxes pløens gata 4 0181 Oslo Aftenposten redaktører Finn ut hvorfor minne pennen var tom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidliger bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo