Side 943 i dagboken ikveld 22 november 2021 ringte jeg til Ramona muntean lenuta i romania

Ramona sa til meg at hun må ha nye rør til varme anlegget I huset i Romania de fryser i huset nå De nye røra sier Ramona at de koster 15000 kroner Tidligere har Ramona fått varme anlegg fra mor Randi Worren Til 60000 Kroner Ramona har sendt bilder av røra til mor Randi Worren Lesere sett inn 15000 kroner til nye rør til ramona og familien Som sier de fryser i Romania til konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg
Journalister og redaktører skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i deres Avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk dette innlegg I søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Bladet psykisk helse
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere Uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo