Side 942 i dagboken idag 22 november 2021 sier Trond Worren at jeg leste på nettet at gate vangelist Levi Jensen er den mest mobba mann i norge

Jeg så på nettet at mange personer ringte Levi Jensen og mobba han Jeg har blitt Corona testa tre ganger på borgergård i Hønefoss Og etter testene ble jeg plaga Av irritasjon i nesa og jeg begynte å blø i nesa Nå blør jeg ikke i nesa Biden og putin og Jonas Gahr støre og erna solberg og Kjell Ingolf Ropstad Og Knut Arild hareide og alle Aftenposten redaktører og russisk etteretning Og amerikansk etterretning og norsk etteretning og pst og forsvaret Dere må følge med de som tar Corona test av Trond worren på borgergård På Dagali Dikemark ville legen min Atle at jeg skulle ta en tilleggs medisin Som jeg ble dårlig av Jeg fikk store konstentrajon problemer etter at jeg tok tilleggs medisinen Så jeg slapp å ta den medisinenen Nå tar jeg bare zyprexa mot angst Idag var jeg plaga Av angst i en time i Hønefoss sentrum Jeg var redd Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve samnen brudd Idag møtte jeg to 14 åringer som sa de hadde blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem I Asker og i Hønefoss har 653 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 155400 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 206 personer har Plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til At jeg er Ufør Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i tre timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye horn hinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og Mads Sæløen mot alle sykdommer Lesere følg hver dag med på når min nye diktsamling den lille diktsamling Kommer på trykk på National biblioteket nb.no Søk på nettet nb.no bok Trond Worren Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig Sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du gav mye penger til Ramona muntean lenuta og jeg utvalgte deg til Disippel
De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo Deler gratis ut min Bok 43 bud Og boken den lille nye bibel Kristne skriv til meg Ikveld om dere vil reise På pilgrim s tur Til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav I israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband ved SAS hotellet i Oslo
På tigger plakaten står det idag Jeg sov utenfor norsk Luther misjons samband i Oslo
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i tre timer og 2 personer Leste idag tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til personer på gata i Hønefoss I tre timer Idag tigga jeg men jeg fikk ikke Noe penger Idag gav jeg fuglene 3 boller Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og rusmisbrukeren som har trua meg To ganger og Mads Sæløen og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter
Journalister og redaktører skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk dette innlegg i søkelyset I november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk I bladet psykisk helse
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo