Side 467 i dagboken ikveld 1 mai 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus krisus til meg og han sa
Jeg kan utvelge alle personer som har Plaga deg til disipler Hvis jeg vil
Paulus forfulgte de kristne før han ble utvalgt til disippel Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss og 194 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er ufør
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om dere setter på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss