Side 466 i dagboken ikveld 1 mai 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Samuel Og Josef og David og Marta og rahela

Ikveld ringte jeg til Ramona muntean lenuta i Romania Hun sa hun er plaga av hjerte sykdom Hun sa at mor Randi vil gi dem varme anlegg i huset til 60000 kroner Lesere hjelp Ramona og familien med 1000 kroner i uka Til konto 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir De har lite penger til mat og medisiner og klær Ikveld var jeg plaga Av angst i en halv time Jeg var redd Jeg er nå så dårlig psykisk at Bjørn en av helse sjefene på borgergård Vasker mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber på mandag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Paulus forfulgte de kristne før han ble utvalgt til disippel
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønfoss