Side 468 i dagboken idag 2 mai 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du sov ute i korint i Hellas der disippelen Paulus har vært Du sov ute på ski i Norge der du så meg om natta Du sov ute utenfor norsk Luther misjons samband ved SAS hotellet i Oslo Du sov utenfor storsalen normisjonen ved SAS hotellet i Oslo Du sov utenfor den katolske domkirka i Oslo Du sov utenfor SAS hotellet i Oslo Du sov utenfor Aftenposten og vg bygget Du sov ute i en telefon kiosk i brindisi i italia
Da jeg sov ute ble jeg plaga om natta og det var vanskelig å sovne på grunn av Eksos og Bilstøy Og jeg frøs på hode Hender og føtter i desember 2016
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot alle sykdommer Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og Samuel Og Josef og Marta og rahela Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss