Side 882 i dagboken ikveld 11 oktober 2021 sier Trond Worren nå må folk gi til tiggere og uteliggere i verden

Ramona muntean lenuta frå Romania sa til meg at hun fikk ikke sosialhjelp I Norge da må folk gi penger til henne Når hun tigger Rom folk som tigger i Norge må få sosial hjelp i Norge siden de får så lite penger når de tigger De fleste personer I Norge gir ikke til tiggere og de som gir gir veldig lite Penger Mor Randi Worren kjøpte et hus til Ramona og familien Og huset i Romania kostet 150000 Mor Randi Worren fikk dokumentasjon på at Ramona kjøpte huset Som hun idag bor i Mor Randi Worren kjøpte et varmeanlegg til huset til Ramona Til 50000 Kroner og mor Randi fikk dokumentasjon på at Ramona kjøpte et varmeanlegg Og mor Randi Worren fikk dokumentasjon på at hun kjøpte briller Til Josef Jeg gav Ramona muntean lenuta 50000 kroner til kreft operasjon Av dattera rebecca Og Ramona og familien fikk 100000 kroner Av meg til mat og husleie og til strøm utgifter og til medisin utgifter og klær utgifter Jeg fikk dokumentasjon fra Ramona at datteren rebecca At hun var til røntgen kontroll mr av hodet til Rebecca
Journalister og redaktører skriv til meg om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i oktober 2021
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk I bladet psykisk helse
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg kommer på trykk i Norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i oslo