Side 881 i dagboken ikveld 11 oktober 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona og rebecca og Bjørn og Mads Sæløen mot alle sykdommer

Idag og ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum i 3 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er nå så dårlig psykisk at musti en miljø arbeider på borgergård vasker mitt rom En gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har som Norge idag journalist fått 20 saker på trykk i Norge idag Og jeg har som journalist fått 10 saker på trykk i Aftenposten Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Da jeg ble tvangsmedisinert fikk jeg ikke vite hvorfor de tvangsmedisinerte Jeg jeg var livredd Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo