Side 585 i dagboken idag 25 juni 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag ble ei jente på 12 år frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus krisus til henne Guds sønn Jesus krisus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte henne i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 502 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 197 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus krisus til personer på gata i Hønefoss I to timer Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag ringte jeg til stranda bokhandel stranda bok og kontor service Sjefen der sa de ville legge bøkene mine i bokhylla Idag la jeg dagbok notater på kirkens bymisjon café i Hønefoss Det var dagbok notater som jeg fikk på trykk i tidsskriftet søkelyset i wso Og det var en sak hvordan hjelpe de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 5 hefter med dagbok notater skal bli lagt i kurven ved kassa i Tronsmo bokhandel universitets gata 12 I Oslo 1 hefte med dagbok notater blir lagt ut på blings cafe st olav plass 3 i Oslo De fleste bisbedømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge Og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg Idag om dere vil forkynne Fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det har eier til de fattige Jeg er ufør og fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper og biden og putin og erna solberg dere skal arbeide mot Abort og aktiv dødshjelp og pengespill og mobbing i verden
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Pave Frans du skal elske dine fiender
På tigger plakaten står det Pave Frans du skal elske dine fiender Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og 4 personer leste Tigger plakaten
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Akersgata og på Majorstua og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 11 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg som står på stativ Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gyngehest National biblioteket låner ut mine bøker National biblioteket har lagt ut mine bøker på nettet nb.no Ringerikes blad har mine bøker utstilt i resepsjoenen Det det diktsamling brita og dikt og innlegg St Olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo har mine bøker utstilt Ringerikes bibliotek Låner ut mine bøker Stranda folkebibliotek har mine bøker utstilt på stativ Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg er plaga av hudsykdom og mygg stikk Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Journalister og redaktører la mange personer få lese dette innlegg
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss