Side 584 i dagboken ikveld 24 juni 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Ikveld ble en 12 åring frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus krisus til han Guds sønn Jesus krisus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 501 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Ikveld talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann På tigger plakaten står det Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann Ikveld talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Alle hunder og katter i verden skal ha mat og hjem og rent vann og melk På tigger plakaten står det Alle hunder og katter i verden skal ha mat og hjem og rent vann og melk I løpet av to timer leste ingen personer tigger plakatene Ikveld forkynte jeg om Guds sønn Jesus krisus til Personer på gata i Hønefoss I to timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag sendte jeg 5 hefter dagbok notater til Tronsmo bokhandel universitets gata 12 I Oslo De vil legge de 5 heftene i kurven ved kassa til gratis utdeling Det er dagbok notatene jeg fikk på trykk i tidsskriftet søkelyset i desember 2020 Og saken hvordan hjelpe de fattige som jeg fikk på trykk i Norge idag i januar 2021 Ikveld talte guds sønn jesus krisus til meg og han sa Pave Frans og biskoper og biden og putin og erna solberg dere skal arbeide mot tortur og dødsstraff og mobbing i verden Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus kristus meg til disippel I bibelen står der da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus så til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og fattig Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Jeg elsker tiggerne De personer som ikke gir til tiggerne er grusomme
Vær ikke grusom sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Kristne skriv til meg ikveld om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg ikveld om dere vil forkynne Fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor deler gratis ut mine bøket i resepsjoenen Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du skal ikke mobbe og forfølge Levi Jensen Ikveld talte guds sønn jesus krisus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus krisus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Ikveld talte guds sønn jesus krisus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Akersgata og på Majorstua og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel skjønnlittertur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 11 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest National biblioteket låner ut mine bøker National biblioteket nb.no Har lagt mine bøker ut på nettet Ringerikes blad har mine bøker utstilt i resepsjoenen Det er diktsamling brita og dikt og innlegg St Olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo har mine bøker utstilt Stranda folkebibliotek har mine bøker utstilt Ringerikes bibliotek Låner ut mine bøker Idag gav jeg fuglene et brød Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom og mygg stikk
Journalister og redaktører la mange personer få lese dette innlegg
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss