Side 555 i dagboken ikveld 9 juni 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Jeg er nå så dårlig psykisk at musti en helse arbeider på borgergård Vasket ikveld mitt rom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for helse arbeider musti På borgergård Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot meg mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot meg blir utvalgt til disipler og profeter
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss