Side 554 i dagboken idag 9 juni 2021 sier Trond Worren at 474 personer er frelst på gata i Asker og i Hønefoss etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 196 personer har Plaga meg som har ført til At jeg er Ufør Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper og biden og putin dere skal arbeide mot abort i verden Idag står det på tigger plakaten Pave Frans og biskoper og biden og putin dere skal arbeide mot abort i verden I løpet av 3 timer leste en person tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 56 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg Jeg gav fuglene 3 boller Idag ringte jeg til st olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo de sa de hadde Mine bøker utstilt Det var boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Stranda folkebibliotek har mine bøker utstilt på stativ Ringerike bibliotek Låner ut mine bøker National biblioteket låner ut mine bøker De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Kristne skriv til meg Idag om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper og biden og putin dere skal arbeide mot mobbing i verden Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Jeg elsker tiggerne De som ikke gir til tiggerne er grusomme
Lesere vær ikke grusomme sette inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Akersgata på Majorstua og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gyngehest Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 9 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for kontakten min på borgergård Musti
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i Oslo i desember 2016 og tidligere Norge idag og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss