Side 532 i dagboken ikveld 28 mai 2021 sier Trond Worren at satan har idag og i kveld plaga og plaga og plaga meg

Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene Bjørn på borgergård Vasker rommet mitt en gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Det er bra de passer på meg på borgergård der jeg prater med folk å slipper Å bli ensom Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har som journalist fått 40 saker på trykk i Norge idag Og 10 saker på trykk i Aftenposten som journalist Nå vil jeg hjem til Guds sønn Jesus Kristus Det er Guds sønn Jesus Kristus som bestemmer når jeg får komme hjem Til han Jeg vil ikke ta mitt liv Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Min far Jacob Worren og min bror jan kåre Worren var flere ganger plaget av psykose og innlagt på sykehus Får Jacob worren ble tannlege på bygda stranda Og bror jan kåre ble diplom økonom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Alle Personer på borgergård
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidliger lege student borgergård borgergata 30 hønefoss