Side 531 i dagboken idag 28 mai 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at rusmisbruker kameraten min blir idag utvalgt til disippel og profet

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at rusmisbruker kameraten Slutter å ruse seg Idag snakka jeg med rusmisbruker kameraten min i 1 time i Hønefoss sentrum Kristne kontakt mange kristne og be hver dag hele året til Gud for alle kristne i hele verden Kristne kontakt mange kristne og be hver dag hele året til Gud for alle kristne gate evangelister i verden Kristne kontakt mange kristne og be hver dag hele året til gud for alle gate barn og tiggere og uteliggere i verden Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Kristne i hele verden skal dra på pilgrims tur til norsk Luther misjons samband ved SAS hotellet i Oslo der Trond Worren fikk tungetalen Og der Trond Worren sov ute Idag står det på tigger plakaten Kristne i hele verden skal dra på pilgrims tur til norsk Luther misjons samband I Oslo I løpet av 3 timer leste 3 personer i Hønefoss Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 90 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i hele verden
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kronet til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss og 196 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør
Kristne skriv til meg Idag om dere vil dra på pilgrims tur til Korfu Og sifnos i Hellas Og til Ski i Norge og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus kristus
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 9 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud og boken Den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og rusmisbruker kameraten min og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger dem som er imot oss til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du sette dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt disippel og profet og tigget og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss