Side 516 i dagboken idag 19 mai 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

En 16 åring og en 11 åring ble idag frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike I Asker og i Hønefoss har 438 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag møtte jeg to 14 åringer som sa de hadde blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem De to 14 åringene sa de ville reise på pilgrims tur til ski der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Ski ligger en times bilkjøring fra Oslo Jeg sa til de to 14 åringene at de måtte reise på pilgrims tur til øyene sifnos og Korfu i Hellas der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Jeg sa også at de måtte reise til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus krustus Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Biden og putin dere skal skape fred i Israel og i Gaza På tigger plakaten står det Biden og putin dere skal skape fred i Israel og i Gaza I løpet av 4 timer leste 4 personer tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 80 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og dikt og innlegg og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel skjønnlittertut universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 9 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Idag gav jeg fuglene et brød Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til,Gud at Gud helbreder meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har fått 40 saker på trykk i Norge idag som journalist Og jeg har fått 10 saker på trykk i Aftenposten som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører spre dette innlegg til mange personer
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk dette innlegg i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligget i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 Hønefoss