Side 515 i dagboken ikveld 18 mai 2021 snakka jeg med Ramona muntean lenuta i romania

Mor Randi Worren har fått dokumentasjon på varme anlegget i huset i Romania Mor Randi Worren har gitt ramona muntean lenuta 60000 kroner Til varme anlegget Mor Randi Worren gir familien Ramona 1000 kroner i uka Til mat og klær og medisiner og det er veldig lite Ramona sier at hun og familien trenger 2000 kroner i uka Ramona og familien får ikke jobb i romania så de trenger penger Lesere sett inn 1000 kroner i uka Til familien Ramona Skriv til meg ikveld hvor mye dere gir til konto 50241089344
Journalister og redaktører la mange få lese denne informasjon
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss