Side 477 i dagboken idag 4 mai 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss En gutt på 8 år ble idag frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte han I Guds rike
Rett etter at jeg hadde forkynt om Guds sønn Jesus Kristus så sa en mann Spydig i Hønefoss at han ringer til politiet hvis jeg snakker med barn Kristne kontakt mange kristne og be hver dag til Gud for mannen I Asker og i Hønefoss har 410 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot mobbing i verden Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Alle hunder og katter i verden skal ha mat og hjem og melk og rent vann Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Mange personer har Plaga deg Trond Worren
Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss og 194 personer har Plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helse personell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat på universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte Og Odd Helge Ringdal og Joar Tranøy og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir ikveld utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot alle sykdommer Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene 3 boller
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk dette innlegg i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss