Side 476 i dagboken ikveld 3 mai 2021 sier Trond Worren at satan har ikveld plaga og plaga og plaga meg

Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård Vasker mitt rom 1 gang i uka Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot alle sykdommer Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne husk å gi penger til oss fattige Sett inn 1000 kroner i uka på konto 502410894344
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 10 Hønefoss