Side 360 i dagboken ikveld 19 mars 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Det skal være fred på jordkloden Statsledere dere skal skape fred
På tigger plakaten står det
Det skal være fred på jorden Statsledere dere skal skape fred
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 1 time Og ingen personer leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 5 personer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga 1 time og jeg fikk ikke Noe penger Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du ble tvangsmedisinert på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus
Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård vasker mitt rom Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne på borgergård gir meg medisinen Zyprexa for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der er det stress og stress og stress Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Og der redda sykepleier claus meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela og Unni og Elias og Bjørn og alle personer på borgergård Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og de jeg har nevnt Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at de som er imot oss mister sine jobbet i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger de som er imot oss Til disipler og profeter Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på Universitetsgata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose og diktsamling med bilde å meg på gynge hest Norli bokhandel på Universitetsgata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Det har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Lesere skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om dere vil sette på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om dere vil sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss