Side 359 i dagboken ikveld 18 mars 2021 sier Trond Worren at 381 personer har blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg Pave Frans og biskoper og prester og kristne misjonærer Dere skal forkynne Fra evangeliene i bibelen Og fra boken 43 bud Og fra bøkene den lille nye bibel Av Trond Worren Idag forkynte jeg til 43 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk ikke Noe penger Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Katter og hunder i verden skal ha mat og hjem og melk og rent vann På tigger plakaten står det Katter og hunder i verden skal ha mat og hjem og melk og rent vann Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i to timer og ingen personer Leste tigger plakaten På den andre tigger plakaten står det Alle hjemløse og gate barn og tiggere i verden Skal ha mat og hjem og klær og rent vann Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på psykiatrisk avdeling På Ullevål sykehus Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på Universitetsgata Og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 8 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling brita Og dikt og innlegg Lesere skriv til meg ikveld om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker Norlis antikvariat Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Idag gav jeg fuglene 3 boller Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjarte og Ramona og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss