Side 345 i dagboken idag 14 mars 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Gratulerer med bursdag Trond Worren Du sov utenfor norsk Luther misjonssamband i desember 2016 Du er min venn Trond worren
Lesere gi meg idag bursdags gave Sett inn idag 1000 kroner på konto 50241089344 Skriv til meg snarest idag hvor mye penger dere gir meg I desember 2016 sov jeg ute i Oslo i 14 dager og jeg frøs på hode Hender og føtter Det var vanskelig å sovne på grunn av Bilstøy og eksos Og folk plaga meg om natta
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet I søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om dere setter på trykk det jeg har skrevet i misjonsbladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om dere setter på trykk det jeg har skrevet I Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss