Side 329 i dagboken ikveld 8 mars sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg mot hudsykdom

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer på jorda som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger dem som er imot oss til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er nå så dårlig psykisk at en av helse sjefene på borgergård Vasker mitt rom Jeg er nå så dårlig psykisk at pleierne må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er nå så dårlig psykisk at jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo og da er det bra at pleierne på borgergård passer på meg Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for at jeg blir plaga av nerve sammen brudd Der det er stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 4 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på lukka psyk avd på Dagali Dikemark Og der redda sykepleier claus meg Lese om sykepleier claus på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg er plaga av hudsykdom Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss