Side 327 i dagboken idag 8 mars 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En gutt på 15 år og en gutt på 16 år ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg To personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
De to guttene fikk arket dagbok notater på trykk i tidsskriftet søkelyset Desember 2020 Idag på bussen til Hønefoss sentrum snakka jeg med to gutter Den ene gutten sa han hadde vært satanist Han ble frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til han på gata I Hønefoss I Asker og i Hønefoss har 374 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag ringte jeg til Stavanger bisbedømme kontor De sa de hadde mine bøker utstilt i resepsjoenen Det var boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 De fleste bisbedømme kontor Har mine bøker utstilt i resepsjoenen Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 38 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Biden og putin dere skal arbeide mot tortur i verden
Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og sa Du skal ikke mobbe personer i verden
På tigger plakaten står det Biden og putin dere skal arbeide mot tortur i verden
På den andre tigger plakaten står det Du skal ikke mobbe personer i verden
Tigger plakatene stod på Filadelfia kirka i 3 timer og 2 personer Leste tigger plakatene Idag satt jeg de to tigger plakatene på den andre siden av gata Og jeg satt dag bok notatene på tigger plakatene Det var det jeg hadde fått på trykk i tidsskriftet søkelyset wso Desember 2020 Idag ringte jeg til resepsjoenen I national biblioteket i Oslo De sa de ville utstille mine dagbok notater på national biblioteket i Oslo Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til,meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Ikveld talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på gymnaset på vitnemålet
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og dikt og innlegg og diktsamling Med rød rose Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur i universitets gata 22 til 24 selger mine bøker De har solgt mine bøker i 7 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud utvelger dem som er imot oss til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer som jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer På borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjonsbladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss