Side 310 i dagboken ikveld 23 februar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Putin og biden dere skal arbeide for at hunder og katter i verden Får mat og hjem og melk og rent vann
Idag står det på tigger plakaten
Putin og biden dere skal arbeide for at hunder og katter i verden får mat og hjem og melk og rent vann
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer og 4 personer leste Tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I 3 timer og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i 3 timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag la jeg dagbok notater som jeg har fått på trykk i tidsskriftet søkelyset Desember 2020 Jeg la dagbok notatene på kirkens bymisjon café Der de hver dag stjeler dagbok notatene I Asker og i Hønefoss har 369 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor i norge har mine bøker utstilt i resepsjoenen Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykolologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata og jeg fikk solgt 10000 bøker Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak og dikt og innlegg Og diktsamling med rød rose og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel Skjønnlitteratur Universitetsgata 22 til 24 i Oslo selger mine bøker De har solgt mine bøker i 7 måneder Og de har ikke fått solgt en bok Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitetsgata 18 i Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og dagbok 1 og dagbok 2 Og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Be til Gud at de mister sine jobber i morgen Be til Gud at Gud utvelger dem til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Lesere hvorfor hjelper dere ikke Ramona muntean lenuta økonomisk Hun trenger 100000 kroner til kreft operasjon
Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om dere vil sette dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om dere vil sette dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss