Side 309 i dagboken ikveld 22 februar 2021 var jeg plaga Av angst i en halv time Jeg var redd

Så ringte jeg Ramona muntean lenuta i Romania Og nå er jeg ikke plaga av angst Ramona muntean lenuta sier hun trenger 300000 kroner til kreft operasjon Hun har sagt at hun får 200000 av en person i romania Og nå trenger hun 100000 kroner Lesere sett inn 100000 kroner på bank konto 50241089344 så Får Ramona muntean lenuta kreft operasjon i Romania Lesere skriv til meg ikveld hvor mye penger dere gir meg Jeg gav Ramona muntean lenuta 140000 kroner til operasjon Av dattera rebecca og til medisiner og til mat Nå er jeg ufør og har lite penger Så jeg kan ikke hjelpe Ramona med Penger til kreft operasjon Lesere dere må hjelpe Ramona med Penger til kreft operasjon Ramona muntean lenuta sier at hun må ha 5000 kroner Til tannlege behandling av rebecca Lesere sett inn 5000 på konto 50241089344 Ramona og familien har fått hus av Randi Worren til 100000 kroner Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og familien i Romania Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Be til Gud at Gud utvelger dem til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss