Side 165 i dagboken idag 4 januar 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag skjedde et stort mirakel i Hønefoss
En 6 åring og en 7 åring og en 8 åring og en 11 åring Og ei jente ble idag frelst etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata i Hønefoss Guds sønn Jesus Kristus har sagt til meg Fem personer ble idag frelst Du får møte dem i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 348 personer blitt frelst etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem på gata Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 146000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot tortur På tigger plakaten står det idag Pave Frans og biskoper dere skal arbeide mot tortur I løpet av 2 timer så 2 personer på tigger plakaten som stod på Filadelfia kirka Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 23 personer på gata i Hønefoss I mange minus grader og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer men jeg fikk ikke Noe penger Idag ringte jeg Nidaros bisbedømme og Møre bisbedømme De sa de hadde fått min nyeste dagbok med bilde av meg og tigger plakat På tigger plakaten står det Jeg ble tvangs medisinert på psyk avd på Ullevål sykehus Nidaros og Møre bisbedømme deler gratis ut min nyeste dagbok i Resepsjonen De fleste bisbedømme kontor i norge Deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Idag ringte jeg norlis antikvariat i universitets gata 18 I Oslo De sa de hadde fått min nyeste dagbok som de hadde satt ved kassa De har også boken 43 bud Og boken den lille nye bibel og diktsamling med bilde av meg på gynge hest Disse bøkene har de ved kassa Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 til rom tigger dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus Kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus Kristus så til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og meget fattig Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og alle forlag sjefer og redaktører I Lunde og Aschehoug og i Cappelen og i Gyldendal forlag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede de jeg har nevnt Og meg og Bjørn og Unni og Elias og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Idag plaga satan meg i Hønefoss Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene 3 boller Nylig fikk jeg epost fra Anita apelthun sæle hun skrev at jeg får en Journalist sak på Trykk i Norge idag Til fredag
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk dette innlegg i norge idag Til fredag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss