Side 164 i dagboken ikveld 3 Januar 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
De fryser nå de som sover ute i kulda Trond Worren
Jeg sov ute i 14 dager i desember 2016 og jeg frøs på hender og føtter Og jeg ble plaga om natta og det var vanskelig å sovne på grunn av Bilstøy og eksos Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og alle personer på borgergård Satan har ikveld plaga meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Lesere se filmen metromonologer på nettet Jeg er med i episode 4 i filmen Jeg tigger på trikken jeg med skjegg og hatt Filmen stod på trykk i Aftenposten og i sunnmøringen Joar Tranøy hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i søkelyset Desember 2021
Anita apelthun sæle hvis dere vil kan dere sette på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss