Ikveld 8 oktober 2020 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa

Du tigga på Akersgata i Oslo
Du tigga på Majorstua i Oslo
Du tigga utenfor Norli i bokhandel I Universitetsgata i Oslo
Unge voksne og gamle skal hver dag gi til tiggerne
Trond Worren du gav nesten alt det du har arva til tigger dama
Ramona muntean lenuta

Jeg gav Ramona muntean lenuta 140000 kroner og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg Til disippel

Joar Tranøy det jeg har skrevet kan du sette på trykk i søkelyset i november hvis du vil

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss