Beskjed til alle kristne som leser min e post

Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og leder i wso Joar Tranøy og leder i skjønnlitteratur Bjarte og redaktør Øyvind Lien i Ringerikes bladJeg har tigga I 16 år og 190 personer har Plaga meg
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Unni og Elias og alle personer på borgergård
Og Joar Tranøy og Bjarte og Øyvind Lien og Ramona og rebecca i Romania

Det går bedre med nakke muskelen min
Jeg har skjev rygg og nakke
Jeg tar zyprexa mot angst
Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom
Jeg er plaga av hudsykdom
Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som journalist

Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og dikter og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss