Idag 9 november 2018 forkynte jeg om Guds sønn Jesus kristus

Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 79 personer I Hønefoss og jeg bad til Gud store deler av dagen Jeg tigga i to timer og jeg fikk 50 kronerJeg gav 50 lappen Til ei Romdame og hun sa baby til kose bamsen min
Det var hyggelig og idag var det en som brydde seg det var en med down Syndrom han hilste på meg
Rom dama Monica som tigger utenfor filadelfia kirka har utstilt min diktsamling på kirketrappa men ingen har sett på diktsamlingen i Hønefoss i løpet av en uke mine tre diktsamlinger er nå utstilt på Nordli bokhandel på cuben i hønefoss

Diktet

På den gjengrodde
Sti var jeg en gang
Medisin student

På den gjengrodde
Sti var jeg en gang
Journalist i Aftenposten

På den gjengrodde sti
Vær jeg en gang
Kjæreste med Hildegunn
Gjengedal som ble
Politisk rådgiver i
Regjeringen

På den gjengrodde
Sti var jeg en gang
Frilans journalist
I avisa Norge idag

På den gjengrodde
Sti var jeg en gang
Journalist i gatas
Parlament

På den gjengrodde sti
Var jeg en gang
Journalist i antirasisten

Trond Worren tidligere uteligger

Sett inn penger på konto 50241089344 Trond Worren borgergård borgergata 30 hønefoss tigger disippel og tidligere uteligger