Side 1053 i dagboken idag 16 januar 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle hunder og katter i verden skal ha mat og hjem og melk i Og rent vann
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyptexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye hornhinnen sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Dere som jobber i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan hvis dere vil utgi i bokform
Dere i forlag svar meg snarest om dere vil utgi mine bøker i bokform Bøkene mine ligger på nettet Søk på nettet Trond Worren utgivelser Trond Worren dagbok
Journalister og redaktører skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 1053 i dagboken idag 16 januar 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle hunder og katter i verden skal ha mat og hjem og melk i Og rent vann
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyptexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye hornhinnen sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Dere som jobber i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan hvis dere vil utgi i bokform
Dere i forlag svar meg snarest om dere vil utgi mine bøker i bokform Bøkene mine ligger på nettet Søk på nettet Trond Worren utgivelser Trond Worren dagbok
Journalister og redaktører skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i oslo