Side 1051 i dagboken idag 14 januar 2022 sier Trond Worren at 676 personer har blitt frelst på gata i Asker og i hønefoss etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem

Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 159000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 207 personer har plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til at jeg er ufør Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke mobbe personer
Jeg er nå så dårlig psykisk at jeg kan bare være i Hønefoss sentrum i 3 timer Og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyptexa for å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien I Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg ble tvangmedisinert på psyk avd på Ullevål sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus fra Tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier Klaus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyptexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Rebecca og Mads Sæløen og Joar Tranøy mot alle sykdommer Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til personer på gata i Hønefoss i 2 timer Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg men jeg fikk ikke noe penger Idag la jeg den lille diktsamling Og diktsamling eksamen På kirken s bymisjon café Idag sendte jeg en plante til resepsjonen i Oslo nye teater og til Norli s antikvariat De fleste bispedømme kontor i Norge deler gratis ut mine bøker i resepsjonen National biblioteket nb.no har lagt mine bøker ut på nettet Søk på nettet National biblioteket bok Trond Worren og les alle mine bøker St Olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo deler gratis ut mine bøker Bok 43 bud og boken den lille nye bibel Ringerike bibliotek låner ut mine bøker Bok 43 bud og boken den lille nye bibel og diktsamling brita og dikt og innlegg Og diktsamling Alexander rybak og diktsamling med rød rose Og diktsamling med bilde av meg på gyngehest Norli s antikvariat universitets gata 18 i Oslo deler gratis ut mine bøker Bok 43 bud og boken den lille nye bibel og den lille diktsamling Og diktsamling Eksamen Ved kassa har de utstilt 20 håndskrevne dagbøker og diktsamling brita og diktsamling Alexander rybak og dikt og innlegg og diktsamling med rød rose Og diktsamling med bilde av meg på gyngestol og diktet kongen og tiggeren Og diktet en forfrossen uteligger og dikter når bombene stilnet Og diktet tiggeren Oslo nye teater deler gratis ut bok 43 bud og boken den lille nye bibel Og den lille diktsamling.og diktsamling eksamen Disse bøkene deler Nationaltheatret ut gratis i respsjoenen Kristne skriv til meg idag om dere vil reise på pilegrim s tur til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas og til Lasarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Taler per askilsrud i metodistkirken forkynner i kirken at jeg har sett Guds sønn på ski og på sifnos og på Korfu og ved Lasarus grav Kristne skriv til meg idag om dere forkynner fra boken 43 bud og boken den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Lesere sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Mads Sæløen og Joar Tranøy og Bjarte og Odd Helge Ringdal og Catrine th Paulsen og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun Sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber på mandag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter
Dere som jobber i forlag jeg sender dere en og en side som dere kan utgi i bokform hvis dere vil Dere som jobber i forlag skriv til meg snarest om dere vil utgi mine bøker i bokform hos dere Søk på nettet Trond Worren dagbok Trond Worren utgivelser
Journalister og redaktører skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i oslo