Side 1047 i dagboken idag 12 januar 2022 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal ikke mobbe personer
Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du var støttekontakt til Tor Amundsen i Oslo
På tigger plakaten står det idag Jeg var støttekontakt til Tor Amundsen
Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 10 personer på gata i Hønefoss Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg men jeg fikk ikke noe penger 2 personer leste idag Tigger plakaten
I Asker og i Hønefoss har 675 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 159000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 207 personer har plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til at jeg er ufør Idag sendte jeg 8 diktsamlinger den lille diktsamling til Oslo nye teater Oslo nye teater deler gratis ut mine bøker til skuespillerne Det er boken 43 bud og boken den lille nye bibel og diktsamling eksamen Nationaltheatret i Oslo deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Det er boken 43 bud og boken den lille nye bibel Og diktsamling eksamen og den lille diktsamling Norli s antikvariat universitets gata 18 i Oslo deler gratis ut mine bøker Det er boken 43 bud og boken den lille nye bibel Og diktsamling eksamen og den lille diktsamling De fleste bispedømme kontor i Norge deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Kristne skriv til meg idag om dere vil reise på pilegrim s tur til Ski i Norge og til sifnos og til Korfu i Hellas og til Lasarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Taler per askilsrud i metodist kirken i Hønefoss forkynner i kirken at jeg har sett Guds sønn Jesus Kristus på ski og på sifnos og på Korfu og ved Lasarus grav Kristne skriv til meg idag om dere forkynner fra boken 43 bud og boken den lille nye bibel
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor.randi og Bjørn og Ramona og Mads Sæløen og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Catrine th Paulsen og Bjarte og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun Sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer jeg har nevnt mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyptexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i bladet psykisk helse
Anita apelthun Sæle skriv til meg idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo i 14 dager og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlitteratur universitets gata 22 til 24 i oslo