Side 992 i dagboken idag 19 desember 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal gi alt det du eier til de fattige
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du er urettferdig behandlet Trond Worren
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg God jul
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og dikter og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittetur Universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 992 i dagboken idag 19 desember 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal gi alt det du eier til de fattige
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du er urettferdig behandlet Trond Worren
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg God jul
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og dikter og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittetur Universitets gata 22 til 24 i oslo

Side 992 i dagboken idag 19 desember 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Alle fattige personer i verden skal ha mat og hjem og klær og rent vann
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du skal gi alt det du eier til de fattige
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du er urettferdig behandlet Trond Worren
Jeg er ufør og fattig sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg God jul
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i 14 dager i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student og dikter og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i Hønefoss og tidligere bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittetur Universitets gata 22 til 24 i oslo