Side 949 i dagboken idag 25 november 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Du ble lagt i belte på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus
På tigger plakaten står det idag
Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus
Tigger plakaten stod på Filadelfia kirka i 3 timer og 45 minutter og 9 personer leste idag tigger plakaten Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til Personer på gata i Hønefoss I 3 timer og 45 minutter Idag bad jeg til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg i 3 timer og 45 minutter og jeg fikk 80 kroner som jeg gav til Rom tigger dama Monica ved Filadelfia kirka Idag la jeg arket om at jeg har vært uteligger i Oslo Dette arket la jeg idag på kirken s bymisjon café I Asker og i Hønefoss har 655 personer blitt frelst på etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus Kristus til 155400 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 207 personer har Plaga meg på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss som har ført til At jeg er Ufør Idag plaga og plaga og plaga satan meg i Hønefoss sentrum Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du skal gi alt det du eier til de fattige
Jeg er ufør og fattig Sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg På norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo Deler gratis ut mine bøker Bok 43 bud Og boken den lille nye bibel De fleste bisbedømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjonen Kristne skriv til meg Idag om dere vil reise På pilgrims tur Til Ski i Norge og til sifnos og Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel Der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Salige er de som skaper fred Alle statsledere i verden skal skape fred i verden Du skaper fred Trond Worren
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca og rusmisbrukeren som har trua meg To ganger og Mads Sæløen og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen Og Svein Magne Pedersen og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de personer jeg har nevnt Mot alle Sykdommer
Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Idag gav jeg fuglene brødskiver
Journalister og redaktører skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i deres avis
Joar Tranøy det er veldig viktig at dere setter dette innlegg på trykk i søkelyset I november 2022
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i bladet Psykisk helse
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg kommer på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten Journalist og tidligere lege student og tidligere bok selger i 2 år på Norli bokhandel på cuben i hønefoss Og tidliger bok selger i ett år og tre måneder på Norli bokhandel skjønnlittertur universitets gata 22 til 24 i oslo