Side 830 i dagboken ikveld 12 september 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd Ikveld har satan plaga og plaga og plaga meg Jeg er nå så dårlig psykisk at Bjørn en av helse sjefene på borgergård vasker mitt rom En gang i uka Han passer på at jeg dusjer Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er bare sterk nok psykisk til å være i Hønefoss sentrum 3 timer og det er tøft og slitsomt Satan plager meg i Hønefoss sentrum Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjues av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist Jeg har som journalist fått 20 saker på trykk i Norge idag Og jeg har som journalist fått 10 saker på trykk i Aftenposten I Oslo og i Asker og i Hønefoss har 203 personer plaga meg på gata Som har ført til At jeg er Ufør i oslo ble jeg draps trua Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Og jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus frå tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører la mange personer få lese det jeg har skrevet
Dere i bladet kvinner og familie skriv til meg om jeg får på trykk det jeg har skrevet i bladet kvinner og familie
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg får på trykk det jeg har skrevet i bladet psykisk helse
Joar Tranøy,det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i september 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss