Side 826 i dagboken idag 12 september 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til Ski i Norge Der du så meg
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til sifnos og Korfu I Hellas der du så meg
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til lazarus grav Der du så meg på vei til lazarus grav
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til Stranda kirke der du var
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur Til storgjerde veien 23 6200 stranda Der du bodde og vokste opp
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur Til sandshamn kirke dere du var
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa
Kristne i hele verden på pilgrims tur til sandshamn
Min far Jacob Worren og onkel Steinar Worren og bestemor, Olaug Worren bodde og vokste opp på sandshamn
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til norsk Luther misjons samband ved SAS hotellet i Oslo der jeg sendte en person til deg Som sa du skulle få tunge talen om to dager Og etter To dager fikk du tungetalen i Oslo
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Du er min venn Jeg og du og disiplene Jeg og du og englene
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og rebecca mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata som Norge idag journalist
Journalister og redaktører la mange personer få lese det jeg har skrevet
Dere i bladet kvinner og familie skriv til meg om jeg får på trykk det jeg har skrevet i bladet kvinner og familie
Dere i bladet psykisk helse skriv til meg om jeg får på trykk det jeg har skrevet i bladet psykisk helse
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet I søkelyset i september 2021
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss