Side 645 i dagboken idag 18 juli 2021 sier Trond Worren kristne i hele verden reis på pilgrims tur til maranata tempelet og hotellet i oslo

Idag 18 juli 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Jeg møtte deg inne på Hotellet ved maranata tempelet i Oslo
Da jeg sov ute i Oslo i desember 2016 så gikk jeg inn på hotellet Ved siden av maranata tempelet og der kjøpte jeg mat til en fattig mann Og inne på Hotellet begynte jeg å le og gråte Jeg møtte Guds sønn Jesus Kristus inne på Hotellet ved siden av maranata tempelet i Oslo
Idag talte Guds sønn Jesus Kristus til meg og han sa Kristne i hele verden skal reise på pilgrims tur til maranata tempelet og til hotellet ved siden av maranata tempelet i Oslo
Dagen s dikt
Hva er 85 år I Forhold til Evigheten
Trond Worren tidligere uteligger
Den lykkeligste reise Er reisen hjem til gud
Trond Worren tidligere uteligger
Det fine med paradiset Er at det aldri tar slutt
Trond Worren tidligere uteligger
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og Randi og Bjørn og Ramona mot alle sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom Randi er plaga av smerter i hofta Bjørn er plaga av hjerte sykdom
Journalister og redaktører la mange personer få lese det jeg har skrevet Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss