Side 619 i ikveld 7 juli 2021 talte Guds sønn Jesus Kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Alle mennesker På jordkloden blir forfulgt av sykdommer
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Jeg hjelper de som jobber på norlis antikvariat i Oslo
Kvelden s dikt
Biden du skal en gang Dø du også Tiggeren skal En gang dø Uteliggeren Skal en gang dø Den prostituerte skal en gang dø Og alle sammen er mennesker Satan tar oss alle sammen En etter en Vi mennesker vil ikke Være syke
Trond Worren tidligere uteligger
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud hver dag hele året for Alle personer som jobber på norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har 15 håndskrevne dagbøker av meg utstilt ved kassa De har utstilt ved kassa boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gynge hest De har utstilt ved kassa diktet tiggeren og kongen Og dagbok notater Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og mor Randi og Bjørn og Ramona og Unni og Elias Jeg er nå så dårlig psykisk at Bjørn en av helse sjefene på borgergård vasker mitt rom En gang i uka Han passer på at jeg dusjer Jeg er nå så dårlig psykisk at sykepleier må gi meg medisinen zyprexa For å passe på at jeg tar medisinen Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bo i egen leilighet i Oslo Hvis jeg reiser til Oslo er jeg redd for å bli plaga av nerve sammen brudd I Oslo er det stress stress og stress Jeg er ikke sterk nok psykisk til lange samtaler Jeg er ikke sterk nok psykisk til å bli intervjua av redaktør Øyvind Lien i Ringerikes blad Jeg er ikke sterk nok psykisk til å intervjue folk på gata i Norge idag Jeg har som journalist fått 40 saker på trykk i Norge idag Og jeg har som journalist fått 10 saker på trykk i Aftenposten Idag har satan plaga og plaga og plaga meg Jeg vil nå hjem til Guds rike Det er Guds sønn Jesus Kristus som bestemmer når til jeg får komme til Guds rike Jeg vil ikke ta mitt liv Jeg ble tvangsmedisinert på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg ble lagt i belte på psyk avd på Ullevål Sykehus Jeg var innlagt 8 måneder på psyk avd på Dagali Dikemark Der sykepleier claus fra tyskland redda meg Søk på nettet dagbok sykepleier claus redda meg Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss