Side 614 i dagboken ikveld 4 juli 2021 talte Guds sønn Jesus kristus til meg

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Jeg vekket lazarus opp fra de døde Lasarus er i Guds rike Jeg vekket Jairus datter opp fra de døde Jairus datter er i Guds rike
Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Jeg og du og disiplene Jeg og du og englene
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud hver dag hele året hvert år for alle Personer som jobber i norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo De har fått mine hånd skrevne dagbøker som de kan legge ved kassa Til utstilling i bokhandelen
Journalister og redaktører la mange personer få lese det jeg har skrevet
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet I Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og dikter og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss