Side 577 i dagboken idag 19 juni 2021 skjedde et stort mirakel i hønefoss

Idag ble ei 12 år gammal jente frelst på gata i Hønefoss etter at jeg forkynte om Guds sønn Jesus kristus til henne Guds sønn Jesus krisus har sagt til meg En person ble idag frelst Du får møte henne i Guds rike
I Asker og i Hønefoss har 490 personer blitt frelst på gata etter at jeg har forkynt om Guds sønn Jesus krisus til dem Jeg har forkynt om Guds sønn Jesus krisus til 150000 personer på gata i Oslo og i Asker og i Hønefoss 198 personer har Plaga meg på gata Idag forkynte jeg om Guds sønn Jesus Kristus til 123 personer på gata i Hønefoss Og jeg bad til Gud store deler av dagen Idag tigga jeg i tre timer og jeg fikk ikke Noe penger Idag hadde noen klaga på meg til vekterne på cuben Vekteren sa jeg hadde vært aggresiv mot barn Det var bare løgn Jeg forkynner fredelig til folk på gata om de vil høre om Guds sønn Jesus Kristus Jeg sa til vekteren at folk underviser om guds sønn jesus krisus til barn På skolen Jeg sa til vekteren at det er ytringsfrihet i Norge Vekteren sa til meg at jeg skulle ikke prate med barn Jeg må har lov til å forkynne om Guds sønn Jesus kristus til 7 åringer og 8 åringer og 9 åringer og 10 åringer Biden og putin og erna solberg og Kjell Ingolf Ropstad Og Knut Arild hareide Og Aftenposten redaktører og norsk og russisk og amerikansk etteretning Og forsvaret dere må hver dag hele året følge med vekterne på cuben i hønefoss Og arbeide for at vekterne på cuben lar meg få lov til å forkynne om Guds sønn Jesus Kristus til 7 og 8 og 9 og 10 åringer Idag talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Biden og putin og erna solberg dere skal arbeide mot tortur og dødsstraff I verden På tigger plakaten står det idag Biden og putin dere skal arbeide mot tortur og dødsstraff I løpet av 3 timer leste 1 person tigger plakaten på gata Idag talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Biden og putin og erna solberg dere skal arbeide mot mobbing i verden Idag talte Guds sønn Jesus kristus til meg og han sa Jeg elsker tiggerne De som ikke gir til tiggerne er grusomme
Vær ikke grusomme sett inn 1000 kroner i uka på konto 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg
Idag talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Lesere dere skal gi alt dere har av penger på bank kontoen til Trond Worren Mitt konto nr er 50241089344 Skriv til meg idag hvor mye penger dere gir meg Min e post adresse er trondwor alfakrøll gmail.com Jeg gav nesten alt det jeg har arva 140000 kroner til Rom tigger Dama Ramona muntean lenuta og da utvalgte Guds sønn Jesus Kristus meg til disippel I bibelen står det da Guds sønn Jesus kristus møtte den rike unge mannen Guds sønn Jesus krisus sa til den rike unge mannen at han skal gi alt det han Eier Til de fattige Jeg er ufør og fattig De fleste bisbe dømme kontor deler gratis ut mine bøker i resepsjoenen Kristne skriv til meg Idag om dere vil reise På pilgrims tur til Ski i Norge og til sifnos og til Korfu i Hellas Og til lazarus grav i Israel der jeg så Guds sønn Jesus Kristus Kristne skriv til meg Idag om dere forkynner fra boken 43 bud Og bøkene den lille nye bibel Idag talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Du vil hjelpe folk Trond Worren Du ble nesten audiopedagog Du tok mellomfag i psykologi Du var medisin student i Oslo og i Tromsø Du fikk 11 seksere på vitnemålet på gymnaset
Idag talte Guds sønn Jesus kristus til meg og han sa Legene reddet livet ditt to ganger på Ullevål Sykehus
Idag talte Guds sønn Jesus krisus til meg og han sa Helsepersonell plaget deg på psykiatrisk avdeling på Ullevål Sykehus Og på psykiatrisk avdeling på Dagali Dikemark Jeg reddet deg Trond Worren
I en 10 års tid Solgte jeg mine bøker på gata i Oslo på Majorstua og på Akersgata og på universitets gata Jeg fikk solgt 10000 bøker på gata Det var diktsamling brita og diktsamling Alexander Rybak Og diktsamling med rød rose og dikt og innlegg og diktsamling Med bilde av meg på gynge hest Norli bokhandel skjønnlittertur i universitets gata 22 til 24 i Oslo har solgt mine bøker i 10 måneder Og de har ikke solgt en bok Det er boken 43 bud og boken Den lille nye bibel Og diktsamling brita og dikt og innlegg Norlis antikvariat Universitets gata 18 I Oslo har mine bøker utstilt ved kassa Det er boken 43 bud Og boken den lille nye bibel Og dagbok 1 og dagbok 2 og diktsamling med bilde av meg på gyngehest Ringerikes blad har mine bøker utstilt i resepsjoenen Det er diktsamling brita og dikt og innlegg St Olav bokhandel Akersveien 14 i Oslo har mine bøker utstilt Nationalbiblioteket låner ut mine bøker Natinonalbiblioteket har lagt mine bøker på nettet Ringerikes bibliotek Låner ut mine bøker Stranda folkebibliotek har mine bøker utstilt på stativ
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og Ramona og rusmisbruker kameraten min og Bjarte og Joar Tranøy og Odd Helge Ringdal og Levi Jensen og Svein Magne Pedersen Og finn Jarle Sæle og Anita apelthun sæle Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss mister sine jobber på mandag Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler og profeter Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg og de jeg har nevnt Mot alle Sykdommer Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Journalister og redaktører la mange personer få lese dette innlegg Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter dette innlegg på trykk i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får dette innlegg på trykk i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg Idag om jeg får dette innlegg på trykk i Norge idag
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger Og tidligere Norge idag journalist og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss