Side 569 i dagboken ikveld 14 juni 2021 sier Trond Worren kristne kontakt mange kristne og be til Gud at Gud må helbrede meg

Ikveld var jeg plaga Av angst i en halv time Jeg var livredd Jeg har skjev rygg og nakke Jeg tar zyprexa mot angst Jeg ser dårlig på venstre øye Hornhinne sykdom Jeg er plaga av hudsykdom
Kristne kontakt mange kristne og be til Gud for alle personer på jorda som er imot meg og mor Randi og rebecca og David og josef og Samuel Og Marta og rahela Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss Mister sine jobber i morgen Kristne kontakt mange kristne og be til Gud at alle personer som er imot oss blir utvalgt til disipler
Guds sønn Jesus Kristus utvalgte Paulus til disippel Paulus forfulgte de kristne før han ble utvalgt til disippel
Trond Worren en forfulgt psykisk syk disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss