Side 561 i dagboken ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa

Ikveld talte guds sønn jesus kristus til meg og han sa
Pave Frans og biskoper dere skal gi alt dere har av penger Til gatebarna og til tiggerne og til uteliggerne
Lesere dere skal gi alt dere har av penger til Ramona muntean lenuta
Sett inn pengene på mitt konto nr 50241089344 Rom tigger dama Ramona muntean lenuta bor i Romania Og har lite penger Ramona sier hun og familien får ikke jobb i romania Og de får ikke sosial hjelp Lesere redd familien Ramona i Romania
Joar Tranøy det er veldig viktig at du setter på trykk det jeg har skrevet i søkelyset i desember 2021
Dere i misjons bladet Jesus til Europa skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i misjons bladet Jesus til Europa
Anita apelthun sæle skriv til meg ikveld om jeg får på trykk det jeg har skrevet i Norge idag
Trond Worren en forfulgt disippel og profet og tigger og tidligere uteligger i desember 2016 i Oslo og tidligere Norge idag journalist og tidligere Aftenposten journalist og tidligere lege student borgergård borgergata 30 hønefoss